ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

ВМРОВЦИТЕ изградиле игралиште од 100 000 евра во сред шума во село со 4 жители постари од 80 години!

Ова е игралиште во село Никифорово  во општина Маврово и Ростуше.

Во селото има само 4 жители постари од 80 години.

За пуста провизија, ВМРОВЦИТЕ не бирале како ќе ги потрошат народните пари.

Во сред шума во празно село игралиште од 100.000 евра кое никогаш не било употребено!

извор:народенглас

Loading...

Related posts

ВНИМАНИЕ: ПОПЛАДНЕВО И ВЕЧЕРВА ВЛАДИМИР НОСИ МОЖНОСТ ЗА НЕВРЕМЕ И ВО СКОПСКО! ДЕТАЛИ

vesti24

Славчо Попоски – КРАЈНА ПРЕТПАЗЛИВОСТ доколку возете, магла и ниска облачност низ котлините

vesti24

По падот на Илинденска Македонија, две нови имиња се враќаат на маса!

vesti24