Категорија : ТРАВЕЛ

ТРАВЕЛ

Незаборавен летен одмор во Sea Star Boutique Hotel Алања-Турција (Маркетинг)

vesti24
Во рајот на туризмот во Алања-Турција хотелот Sea Star Boutique Hotel, кој се наоѓа во приватен залив каде што се среќава зеленото и синото. После
ТРАВЕЛ

ТУРИСТИТЕ РАЗОЧАРАНИ, НЕМА УЖИВАЊЕ ВО РАЈОТ: Се затвора плажата на Леонардо ди Каприо во Тајланд

vesti24
Туристите повеќе нема да уживаат во еден од раевите на земјата од јуни. Властите на Тајланд наредиле привремено затворање на плажата Маја беј, позната по